Meslek Yüksekokulu'nda online mezuniyet heyecanı

Trakya Üniversitesi Uzunköprü Meslek Yüksekokulu'nda 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, koronavirüs dolayısıyla elektronik ortamda online yapıldı.

GÜNDEM 7.07.2021 17:15:00 0
Meslek Yüksekokulu

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Emlak ve Emlak Yönetimi, İşletme Yönetimi, Maliye, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı ve Yerel Yönetimler programlarından mezun olan öğrenciler için çevrim içi olarak düzenlenen mezuniyet töreni saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  Trakya Üniversitesi tanıtım filminin sunulmasının ardından 2021 yılı mezunları adına bir konuşma yapan okul birincisi Nurseren Karaca, Trakya Üniversitesi’nden aldıkları eğitimin çok değerli olduğunu belirterek her anlamda kendilerine destek veren ailelerine ve hocalarına teşekkür etti.

 

REKTÖR TABAKOĞLU ÖĞRENCİLERE SESLENDİ

 

Öğrencilerinin iki yıllık zorlu sürecin ardından Trakya Üniversitesi’nden mezun olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Uzunköprü MYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Kılıç da “Meslek yaşamınızda sizlerden yüksek teknikle birlikte bilimsel ve ahlaki standartlar bekliyoruz. Doğruluk, dürüstlük, çalışkanlık ve adalet duygusu hiçbir zaman kaybetmemeniz gereken değerleriniz olmalıdır” dedi. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da video mesaj ile mezun öğrencilere seslendi.

 

 

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

 

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Rektör Tabakoğlu, “Trakya Üniversitesi, 2021 yılı mezunları biraz buruklar. Çünkü yüz yüze eğitim yapamadık ve maalesef mezuniyetleri de yine online olarak yapılıyor. Ancak bu süreçte evlatlarımızı hayata en güzel şekilde hazırlamaya çalıştık. Şimdi yeni bir yolculuğa çıkıyorlar. Yolları ve bahtları açık olsun. Yeni çıktıkları yolda onlara başarılar diliyorum. Sizleri en güzel şekilde yetiştirdik. Bizden aldığınız eğitimle şimdi yürüme zamanınız... Sizi yetiştiren bu büyük milletin evladı olduğunuzu bilerek gittiğiniz yerlerde hizmet ediniz. Anneleriniz, babalarınız bu mutlu günü gördüler, ne mutlu onlara. Sizlere güzel bir gelecek diliyorum. Edirne’yi, Trakya Üniversitesini, mezun olduğunuz bölümü unutmayın” dedi. Dereceye giren ve mezun olan öğrencilerin isimlerinin okunmasının ardından meslek andının okunmasıyla tören sona erdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ