Lüleburgaz'da borçlar yapılandırılıyor

7326 Sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılması Hakkındaki Kanun kapsamında Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam, Eğlence Vergisi'nin yanı sıra idari para cezaları, kanun kapsamındaki diğer bor?

GÜNDEM 7.07.2021 15:13:00 0
Lüleburgaz

Konuyla ilgili Lüleburgaz Belediyesi’nden yapılan açıklamada “31 Ağustos’a kadar olan başvuru süresi kapsamında vatandaşlar ister Lüleburgaz Belediyesi Vadesi Geçmiş Alacaklar Birimi’nden ister luleburgaz.bel.tr üzerinden online işlemlerden başvuru yapabilir” denildi.

 

PEŞİN YA DA TAKSİTLE ÖDEME İMKANI

 

Açıklamada “7326 Sayılı Bazı Alacakların Yapılandırılması Hakkındaki Kanun’un Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girmesiyle birlikte Emlak, Çevre Temizlik, İlan ve Reklam, Eğlence Vergisi’nin yanı sıra idari para cezaları, kanun kapsamındaki diğer borçla, ecrimisil ve su ücretlerini yapılandırmak için başvuru yapılabilecek. Başvurular 31 Ağustos 2021’e kadar Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası Vadesi Geçmiş Alacaklar Birimi ile luleburgaz.bel.tr üzerinden online işlemler seçeneğinden gerçekleştirilebilecek. Öte yandan vatandaşlar borçlarını ister peşin ister 6, 9, 12, 18 taksitle ödeme imkanını değerlendirebilecek” ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Yener AKBABA