Bakan Yardımcısı Özer: Bakanlık olarak her türlü desteğe hazırız

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, Çerkezköy'de meslek liselerini ziyaret ederek okullarda incelemelerde bulundu. Pandemi döneminde Tekirdağ'daki meslek liselerinin inanılmaz bir performans gösterdi

GÜNDEM 5.07.2021 18:21:00 0
Bakan Yardımcısı Özer: Bakanlık olarak her türlü desteğe hazırız

Tekirdağ’da temaslarının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ile birlikte Çerkezköy’e gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, Veliköy OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi, Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Mahmut Özer ve İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’a Çerkezköy ziyaretlerinde Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş eşlik etti. Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni de ziyaret ederek Okul Müdürü Murat Kırıoğlu’ndan bilgiler alan Bakan Yardımcısı Özer, pandemi döneminde Tekirdağ’daki meslek liselerinin inanılmaz bir performans gösterdiğini ifade etti.

 

 

“SON DERECE ÖNEMLİ”

 

Çerkezköy’deki meslek liselerinde de maskeden dezenfektana, yüz koruyucu siperlikten tek kullanımlık önlüğe ve N95 maskeye kadar pandemi sürecinde ihtiyaç duyulan hemen hemen tüm ürünlerin üretildiğini söyleyen Özer, tüm bu gelişmelerin Çerkezköy’de mesleki eğitimin geldiği noktayı göstermesi açısından son derece önemli olduğunu dile getirdi.

 

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

 

Meslek liselerinin imkanlarını iyileştirme, alt yapıyı güçlendirme anlamında bakanlık olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydeden ve emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Bakan Yardımcısı Özer, okulda kurulan Ar-Ge merkezinin açılışını da katıldı.

 

Haber /  Gülveren ALTUNOĞLU