Akarsu Birlik'te Göktaş dönemi

S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin yeni başkanı Ömer Göktaş oldu. Önceki akşam saat 21.00'da Çerkezköy Kültür Merkezi'nde yapılan olağan

GÜNDEM 4.07.2021 16:08:00 0
Akarsu Birlik

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Müslüm Karagöz, pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçtiklerini belirterek “Normalleşme ile birlikte kongremizi gerçekleştiriyoruz. Görev süremiz içerisinde şoför esnafımızın sorunlarını halletmeye çalıştık” dedi. Müslüm Karagöz kongrede kendisiyle birlikte aday olan Ömer Göktaş’a da başarılar diledi.

 

DİVAN HEYETİ OLUŞTURULDU

 

Olağan genel kurul divan heyetinin oluşturulmasıyla devam etti. Divan başkanlığına Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As getirilirken, katip üyeliğe de Nazmi Akbuluk ve Mustafa Yerlikaya getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

 

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

 

Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından seçimlere geçildi. Kongrede mevcut başkan Müslüm Karagöz ile Ömer Göktaş yarışırken, kullanılan 53 oyun 26’sını alan Ömer Göktaş başkanlığa seçildi. Diğer aday Müslüm Karagöz ise 22 oyda kaldı. Göktaş başkanlığındaki yeni yönetimde Erdinç Cimbiz, Cezmi Yavumen, Sezer Engin Yılmaz, Ali Öztürk, denetim kurulunda ise Nazmi Akbulut, Şerif Vural, Mehmet Çavuş yer aldı. Önceki akşam saat 21.00’de Çerkezköy Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ve kooperatif üyeleri katıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU