Vali Yıldırım'dan Şarköy çıkarması

Şarköy'de çeşitli ziyaretlerde bulunan ve düzenlenen halk toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Şarköy'de kiraz hasadına da katıldı.  Yıldırı

GÜNDEM 1.07.2021 17:09:00 0
Vali Yıldırım

Önceki gün çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Şarköy’e giden Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Şarköy Hükümet Konağı önünde Kaymakam Şenol Kaya, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

 

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Vali Yıldırım’a ziyaretleri sırasında İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve İl Jandarma Komutanı Kıd. Alb. Osman Kılıç eşlik etti. Kaymakamlık makamında Kaymakam Kaya’dan Şarköy’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yıldırım, beraberindekilerle birlikte Siirt İli Eruh ilçesinde 2006 yılında şehit düşen Piyade Komando Er Emrah Öztürk’ün ailesini de ziyaret etti.

 

“ŞEHİTLERİMİZİN HAKKINI NE YAPSAK ÖDEYEMEYİZ”

 

Şehit ailelerinin bizlere şehitlerin emaneti olduğunu belirten Yıldırım, “Sizler bize şehidimizin emanetisiniz, bizler her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Üzerinde yaşadığımız aziz vatan toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin cesaret ve fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz” dedi.

 

 

“BU SÜREÇTE DAİMA YANINIZDAYIZ”

 

Şehit ailesi ziyaretinin ardından Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası bir kızı olan İbrahim ve Türkan Temtek çiftini ziyaret ederek, “Hasta olan vatandaşlarımızın sağlıklarına kavuşmaları için mevcut tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Kızımızın bir an evvel sağlığına kavuşması hepimizin arzusu. Bu süreçte daima sizin yanınızdayız” dedi.

 

 

PROJELERİ İNCELEDİ

 

Ziyaretlerinin ardından Şarköy Metem Uygulama Oteli Proje Yeri ve Prefabrik Polis Merkezi Amirliği Yeri’nde incelemelerde bulunan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, projelerle ilgili bilgi aldı. Şarköy Kirazlı Mahallesi'nde gerçekleştirilen kiraz hasadına da katılan Vali Yıldırım, çiftçiler ile birlikte hasat yaptı. Burada emek veren tüm vatandaşları kutlayan Yıldırım, “Bereketli topraklara sahip ülkemizde, alın terini, emeğini toprakla buluşturan çiftçimizin, emeğinin karşılığını aldığını görmek mutluluk verici. Hasadını gerçekleştirdiğimiz kirazımızın değerini arttırmak için markalaşmak önemli” dedi.

 

“HER ZAMAN ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ”

 

Her zaman çiftçinin yanında olduklarını söyleyen Yıldırım, “İhtiyaçları olduğu zaman ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” dedi. “Halkla Buluşma Günleri” kapsamında Şarköy Kirazlı Mahallesi’nde düzenlenen halk toplantısında da vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Yıldırım, vatandaşlar tarafından dile getirilen sıkıntılar ile ilgili yetkililerden bilgi alarak sorunların çözümü ve vatandaşların taleplerinin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını dile getirdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU