İzmir'de düzenlenen AGROEXPO fuarına katıldılar

Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyeleri, 25-26 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenen İzmir AGROEXPO 2021 16. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı'na katıldı.

GÜNDEM 29.06.2021 12:12:00 0
İzmir

Tekirdağ İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Veteriner Hekim Ergin Durgun, birlik üyelerine 25-26 Haziran tarihleri arasında düzenlenen İzmir AGROEXPO 2021 16’ncı Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na gezi düzenlediklerini belirtti.

 

FİRMALAR İLE GÖRÜŞTÜLER

 

Durgun, gezinin ilk gününde üyelerin fuarı ziyaret ettiklerini, fuara katılan firmalar ve kişiler ile görüşmeler gerçekleştirdiklerini, teknolojik gelişmeler hakkında bilgi sahibi olduklarını, diğer illerden de fuara katılan sektör paydaşları ile bilgi ve fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti.

 

“BU TÜR GEZİLERİ DÜZENLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Fuar ziyaretinin ardından konaklamak için İzmir Konak’ta bulunan otellerine geçtiklerini belirten Durgun, gezinin ikinci gününü tarih ve kültür turuna ayırdıklarını ve ardından Ayvalık-Lapseki-Keşan üzerinden dönüş yaptıklarını söyledi. Geziye katılan tüm üyelere teşekkür eden ileten Birlik Başkanı Durgun, “Bizde üyelerimizin geziden memnun dönmelerinden dolayı mutlu olduk. Üyelerimizin talepleri doğrultusunda bu tür geziler düzenlemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU