14 yıl sonra gelinlik ve damatlık giydiler

Kapaklı'da yaşayan ve 14 yıl önce yaptıkları nikahla dünyaevine giren Mehmet Selim ve Kadriye Karataş çifti, mutluluklarını 14 yıl sonra Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in yaptığ?

GÜNDEM 28.06.2021 20:18:00 0
14 yıl sonra gelinlik ve damatlık giydiler

Kapaklı’da 14 yıl önce nikah yaparak dünya evine giren Mehmet Selim ve Kadriye Karataş çifti, düğünlerini ise geçtiğimiz günlerde Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in katkılarıyla yaptı. İlçede yaşayan ve 14 yıl önce evlenen Mehmet Selim ve Kadriye Karataş çiftine düğün yapmak için kolları sıvayan Kapaklı Belediyesi Sosyal Destek Hizmet Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in talimatıyla düğün programını hazırladı. 14 yıl sonra damatlık giyen Mehmet Selim Karataş ve gelinlik giyen Kadriye Karataş, Atatürk Kültür Merkezi’ndeki sembolik nikah sonrası yapılan düğünde oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlenirken, çiftçin aileleri ve yakınları da onların mutluluğuna ortak oldu.

 

“ÇOK MUTLUYUZ”

 

Törende yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e teşekkür eden Damat Mehmet Selim Karataş “Şuan yaşananlar anlatılacak gibi bir durum değil, çok güzel bir şey.  Keşke daha önceden olsaymış. Gerçekten çok mutluyuz herkese saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz” derken, çiftin mutluluğuna ortak olan Belediye Başkanı Çetin de 14 yıl sonra eksik kalan mutluluğu tamamlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek çifte mutluluklar diledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU