Ayak Tenisi Turnuvası sona erdi

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası karşılaşmaları Kapaklı İlçe Sahası'nda oynandı. 40 takım mücadele ettiği turnuva

GÜNDEM 28.06.2021 14:42:00 0
Ayak Tenisi Turnuvası sona erdi

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası’nda 40 takım mücadele etti. Sporun bütünleştirici ve birleştirici yönlerini önceleyerek, gençler ve tüm vatandaşların sporla daha çok iç içe olmalarını sağlamak düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası’nın finali önceki gün oynandı.

 

 

ŞAMPİYON AK GENÇ TAKIMI OLDU

 

Turnuvanın finalinde Ak Genç takımı ile FOK takımı mücadele ederken, AK Genç takımı rakibini yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. FOK takımının ikinci olduğu turnuvada, Bitirim İkili takımı ise üçüncü oldu. Turnuvanın sona ermesinin ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Dereceye giren sporculara kupa ve ödüllerini veren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “Turnuvaya katılan ve centilmence mücadele eden tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyor ve onları tebrik ediyorum” dedi.

 

“BİRÇOK ÇALIŞMAYI HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

 

Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü ile bu yaz çocuklar ve gençlere yönelik birçok çalışmayı hayata geçireceklerini söyleyen Çetin, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür etti.

 

Haber / Buse SERİN