Başkan Yüksel vatandaşlarla buluştu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, önceki gün vatandaşlarla buluştu. Devam eden çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi veren Yüksel, onların talep ve önerilerini de dinledi.

GÜNDEM 25.06.2021 12:42:00 0
Başkan Yüksel vatandaşlarla buluştu

İlk olarak Perşembe Pazarı’nı ziyaret eden Başkan Yüksel, burada hem esnafın belediyeden beklenti ve taleplerini dinledi hem de alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti. Esnafa bol kazançlar temenni eden Yüksel, kapalı pazaryeri çalışmaları ile de vatandaşlara ve esnafa bilgi verdi.

 

YAPINCAK YAPRAK HASADI ŞENLİĞİ’NE KATILDI

 

Türkiye’nin iki enstitüsünden biri olan Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü’nde Trakya’da coğrafi işaret alan Yapıncak üzümünün yaprak hasadının başlaması dolayısıyla düzenlenen Yapıncak Yaprak Hasadı Şenliği’ne katılan Yüksel, şenlikte enstitü yetkililerinden bilgi aldı.

 

KIRSAL MAHALLELERİ ZİYARET ETTİ

 

Günün ilerleyen saatlerinde kırsal mahalleleri ziyaret eden Yüksel, Kaşıkçı ve Ferhadanlı Mahallesi’nde devam eden çalışmaları inceledi. Vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini de dinleyen Yüksel’e kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Gökhan Saygı ve Sabri Çınar eşlik etti.

 

Haber / Buse SERİN