Vali Bilgin'den Pınarhisar çıkarması

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Pınarhisar'da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlk olarak Şehit Er Ali Çınar'ın ailesini ziyaret eden Vali Bilgin, Sağlık Bakanlığı'nın "112 A

GÜNDEM 23.06.2021 16:42:00 0
Vali Bilgin

Kırklareli Vali'si Osman Bilgin, önceki gün Pınarhisar’da şehit ailesi ve hane ziyaretlerinde bulundu. Pınarhisarlı Şehit Er Ali Çınar’ın ailesini ziyaret eden Bilgin, şehit ailesinin isteklerini dinledi. Şehit ailesi ziyaretinin ardından eşi İlknur Bilgin ile birlikte hane ziyareti kapsamında Sürmeli ailesini ziyaret eden Vali Bilgin, aile ile sohbet ederken, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

 

DEVAM EDEN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Vali Bilgin, Pınarhisar’da ziyaretlerinin ardından çeşitli incelemelerde bulundu. İlk olarak Sağlık Bakanlığı’nın "112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu" projesi kapsamında Pınarhisar’da yapımı devam eden 112 Acil Çağrı Noktası inşaatını gezerek, incelemelerde bulunan Bilgin, Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nce Pınarhisar’da yaptırılan Hundi Hatun Camii’ni gezerek, yetkililerden camii hakkında bilgiler aldı.

 

BARAJDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Pınarhisar ilçe ziyareti kapsamında son olarak Yenice Baraj inşaatını gezerek, devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Vali Bilgin, ardından Çayırdere Barajı’nı da gezerek, incelemelerde bulundu. Vali Bilgin ve eşi İlknur Bilgin’e ziyaretlerinde Pınarhisar Kaymakamı Mehmet Kılıç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu ve kamu kurum müdürleri de eşlik etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ