Helvacıoğlu'ndan Yüksel'e ziyaret

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'i makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçede devam eden çalışmalar hakkında Helvacıoğlu'na bilgi v

GÜNDEM 22.06.2021 13:40:00 0
Helvacıoğlu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak için Süleymanpaşa’ya gelen Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nu ağırladı. Yüksel, ilçede devam eden çalışmaları Helvacıoğlu ile birlikte inceleyerek bilgi verdi.

 

ORTAK ÇALIŞMALAR HAKKINDA GÖRÜŞTÜLER

 

İlçede yapımı devam eden spor tesisleri, yol ve kaldırım çalışmaları, çevre düzenlemesi ile diğer projeler hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yüksel, “Süleymanpaşamız’da misafir ettiğimiz Keşan Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Helvacıoğlu ile birlikte, şehrimizde devam eden ve çalışmaları tamamlanan proje alanlarımızı ziyaret ederek, bilgi verdik. Yatırım ve proje hedeflerimizle ilgili fikir alışverişinde bulunduğumuz kıymetli başkanımızla, şehirlerimiz arasında hayata geçirmeyi planladığımız ortak çalışmalarımıza ilişkin istişarede bulunduk” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN