Sağlıklı yaşam için egzersiz yaptılar

Keşan Belediyesi Sağlık İçin Hareket Et sloganı ile Sağlıklı Yaşam İçin Egzersiz Etkinliği düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, egzersiz etkinliğinin hafta içi Pazart

GÜNDEM 20.06.2021 13:36:00 0
Sağlıklı yaşam için egzersiz yaptılar

Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde önceki gün saat 09.00’da başlayan etkinlik önce konuşan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Andaç Gedik, “Pandemi nedeniyle bir süre ara verdiğimiz Aktif Ol Zinde Kal Egzersizlerimize tekrar start veriyoruz. Mürvet hocamız eşliğinde Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’ne gelen vatandaşlarımızla egzersizlerimize başlayacağız. Pazartesi Çarşamba ve Cuma günleri saat 09.00-100 saatleri arasında bu etkinliğimiz devam edecek” dedi.

 

SPOR ALANLARI YENİLENİYOR

 

Spor alanlarında bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekleyen Gedik, “Bu tadilat ve onarımlar bittikten sonra Kapalı Spor Salonu’muzda, statta da etkinliklerimiz olacak. Aynı zamanda yelken etkinliklerimize de başlayacağız. Erikli’de Yelken Kulübü’nde hazırlıklarımız tamamladık. Orada da windsurf eğitimlerine başlamış bulunmaktayız. Bu eğitimlere katılmak isteyen Kültür Müdürlüğü’müze ve Erikli deki Yelken Kulübümüze kayıtlarını yaptırabilirler” ifadelerini kullandı.

 

“HAREKETSİZ KALMAYIN”

 

Gedik’ten sonra söz alan spor eğitmeni Mürvet Buruk da, “Pazartesi, Çarşamba ve Cuma buradayız. Buraya gelemeyenlerde ekran başından sosyal medya hesaplarımız takip ederek bizlere evlerinde katılabilirler. Mutlu kalın, hareketsiz kalmayın ama her zaman sporla kalın” dedi. Daha sonra etkinliğe katılan 35 kadın Mürvet Buruk eşliğinde yaklaşık 1 saatlik egzersiz çalışması yaptı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ