Paşayiğit Biyokütle Enerji Santrali kurulacak

Paşayiğit Mahalle Muhtarı Mutlu ve Paşayiğit Mahallesi eski Muhtarı Ahmet Kaya, Biyokütle Enerji Santrali için Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuÅ

GÜNDEM 16.06.2021 12:32:00 0
Paşayiğit Biyokütle Enerji Santrali kurulacak

Tesisin Paşayiğit halkının ekonomisine katkı sağlayacağını belirten Paşayiğit eski Muhtarı Ahmet Kaya, “Paşayiğit Mahallemize ve halkımıza çevre, enerji, istihdam gibi konularında büyük katkı sağlayacak. Paşayiğit Mahallesi’nde kurulacak olan Biyokütle Enerji Santrali konusunda Paşayiğit halkımız adına Belediye Başkanımız Mustafa Helvacıoğlu ve Keşan Belediyesi Meclisi’ne teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“TÜM KEŞAN’A HAYIRLI OLSUN”

 

Kurulacak tesisin Paşayiğit Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar için fayda sağlayacağını belirten Paşayiğit Mahalle Muhtarı Orhan Mutlu da, “Paşayiğit Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız adına Belediye Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunduk. Biyokütle Enerji Santrali, çevre, enerji, istihdam ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak. Tesis başta Paşayiğit olmak üzere tüm Keşan’a hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

“TÜM DÜNYADA GENİŞ BİR UYGULAMA ALANI VAR”

 

Paşayiğit’in kalkınmasına katkı sunacak tesis için teşekkür ziyaretinde bulunan Paşayiğit Muhtarı Orhan Mutlu ve Paşayiğit eski Muhtarı Ahmet Kaya’ya teşekkür eden Belediye Başkanı Helvacıoğlu, “Muhtarımız ve geçmiş dönem muhtarımıza ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Biyokütle enerjisi tüm dünyada geniş bir uygulama alanı bulan bir enerji üretim modelidir. Türkiye’de de Biyokütle enerji üretimi, son zamanlarda daha da önem kazandı. Bu tesis Paşayiğit Mahallemize enerji, istihdam ve bölge ekonomisine sağlayacağı katkılar ile fayda sağlayacak” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Erdal AYDIN