Albayrak: Yol çalışmalarına hız verdik

İl genelinde yol çalışmalarına hız verdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yaz aylarında nüfusu önemli ölçüde artan Kızılcaterzi Mahallesi'nde Siteler Yo

GÜNDEM 15.06.2021 16:00:00 0
Albayrak: Yol çalışmalarına hız verdik

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı faaliyet programı kapsamında yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Şarköy’e bağlı Kızılcaterzi Mahallesi’nde bulunan, 2 bin 600 metre uzunluğa, 5,5 metre genişliğe, toplamda ise 143 bin metrekare alana sahip olan Siteler Yolu’nda başlattığı sathi kaplama yol yapım çalışmasını tamamladı.

 

“HALKIMIZA HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Yol yapım çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Altyapıdan üstyapıya, birçok alanda mavi gözlü kentimize hizmet veriyoruz. Yol yapım çalışmalarımız da hizmetlerimiz arasında önemli bir yer tutuyor” dedi. Bu bilinçle, yaz aylarının gelmesiyle birlikte il genelindeki yol yapım çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyen Albayrak, “Bu kapsamda yaz aylarında nüfusu önemli ölçüde artan Kızılcaterzi Mahallemizin Siteler Yolunu sathi kaplama olarak tamamladık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde titizlikle halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ