"Şehrimiz bambaşka bir görünüme kavuşacak"

Süleymanpaşa Belediyesi'nin yol yenileme çalışmaları kapsamında Cumhuriyet, Barbaros ve Kumbağ Mahallelerinde asfalt çalışmaları sürüyor. Çalışmaları inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Beled

GÜNDEM 15.06.2021 12:49:00 0

Hürriyet Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallelerini birbirine bağlayan Dr. Ahmet Sadık köprüsü civarında bulunan Çiğdem Denizi Sokak ve Büşra Sokak’ta asfaltlama çalışması yapılırken, asfaltlama çalışmasının ardından yol çizgileri çekilerek ulaşıma hazır hale getirildi.

 

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

 

Barbaros ve Kumbağ Mahallelerinde çalışmalarını sürdüren ekipler, Barbaros Mahallesi çevreyolu bağlantı güzergâhlarını asfaltlayarak vatandaşların kullanımına sundu. Kumbağ Balıkçı Barınağı ve çevresinde de asfalt çalışmaları devam ederken, işlemlerin kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

 

 

EŞZAMANLI OLARAK SÜRDÜRÜLÜYOR

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar ile birlikte Kumbağ Mahallesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi. Kumbağ Balıkçı Barınağı ve çevresinde devam eden asfaltlama çalışmalarını inceleyerek, vatandaşlarımızla bir araya gelen Başkan Yüksel, “Eşzamanlı olarak Barbaros ve Cumhuriyet Mahallelerimiz gibi ilçemizin farklı noktalarında sürdürdüğümüz çalışmalarımız tamamlandığında şehrimiz bambaşka bir görünüme kavuşacak. Şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ