Hibe desteği almaya hak kazananlar belli oldu

2021 yılı 16.Etap Bireysel Sulama Sistemleri kapsamında Tekirdağ'da hibe almaya hak kazananlar belli oldu. Başvuru sahiplerinin, 29 Haziran tarihine kadar Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile hibe sözle

GÜNDEM 14.06.2021 12:09:00 0
Hibe desteği almaya hak kazananlar belli oldu

Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygulanmakta olan, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında 16.Etap Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Tebliğ No:2021/ ) gereği İlimizde yapılan sulama projesi başvurularının değerlendirmesi tamamlanmıştır. Başvurulan 7 projeden 7'si de kabul edilerek destekleme kapsamına alınmıştır” denildi.

 

10 GÜN İÇERİSİNDE SÖZLEŞME İMZALAMAK ZORUNDALAR

 

Onaylanan asil başvuru sahibi listelerinin 10 Haziran tarihinden itibaren 10 gün süreyle, İl Müdürlüğü internet sitesinde ve duyuru panolarında yayınlanacağı belirtilen açıklamada, “Tebliğin ilgili maddeleri gereği bu başvuru sahiplerine ayrıca yazılı tebligat yapılmayacak. Başvuru sahipleri, değerlendirme sonuçlarının İl Müdürlüğü internet sitesinde ve duyuru panolarında yayınlanmasının son gününden (19.06.2021) itibaren 10 gün içerisinde (29.06.2021 tarihine kadar), il müdürlüğü ile hibe sözleşmesi imzalamak zorundadır. Bu süre hiçbir şekilde uzatılamaz. Başvuru Fiyatı ile Referans Fiyat arasındaki fark yatırımcı tarafından ayni katkı olarak karşılanacak. Belirlenen süre içerisinde başvuruda bulunmayan yatırımcılarla sözleşme imzalanmayacak olup, destekten yararlandırılmayacaklardır” denildi.

 

HİBE DESTEĞİ ALMAYA HAK KAZANANLAR

 

Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ hibe desteği almaya hak kazananlar: “Halit Güngör – Tarla içi damla sulama, Burhan Karanfil - Tamburlu Sistem Yağmurlama Sulama, Uçar Tarım ürünleri Hayvancılık Süt, Süt Ürünleri, Otomotiv, Nakliye, Emlak, İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi - Tamburlu Sistem Yağmurlama Sulama, Altun Gıda İhtiyaç Tüketim Maddeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi – Tarla İçi Damla Sulama, Yeniseher Alışveriş Hizmetleri Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi - Tarla İçi Damla Sulama, Murat Akyol - Tamburlu Sistem Yağmurlama Sulama, Aydın İmren - Tamburlu Sistem Yağmurlama Sulama”

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU