Özcan'dan asfalt ve doğal gaz müjdesi

Marmaraereğlisi için doğal gaz ve asfalt müjdesi veren AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, 1. bölge sit alanı olup doğal gaz alamayan mahallelere de doğal gaz verebilmek için yapılacak çalışmal

GÜNDEM 10.06.2021 13:37:00 0
Özcan

Marmaraereğlisi Belediyesi’nin yaklaşık 7,5 aydır AK Parti Belediyesi olarak hizmet verdiğini kaydeden Özcan, Belediye Başkanı Hikmet Ata, Belediye Başkan Yardımcıları ve İlçe Başkanı Muhammet Gökmen ile yakın zamanda çok verimli toplantılar yaparak, kısa ve orta vadede Marmaraereğlisi için yapılacak çalışmaları planladıklarını ve bu planlar çerçevesinde bir Ankara programı organize ederek orada da çeşitli görüşmeler ve ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

ÇALIŞMALAR İÇİN İZİNLER ALINDI

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Marmaraereğlisi Merkez, Sultanköy ve Yeniçiftlik Mahalleleri’nde bu yaz yapılacak asfalt çalışmaları için asfalt plentini çalıştırmayı sağlayacak olan gerekli malzeme ve desteği sağlayacaklarının sözünü verdiğini kaydeden Özcan, “Yine 1. Bölge sit alanı olup doğal gaz alamayan mahallelere de doğal gaz verebilmek için yapılacak çalışmalara izinler alınmış oldu” dedi. 1980’li yıllardan beri ihmal edilen tarihi eserlerin gün yüzüne çıkarılması amacıyla yeniden kazı çalışmaları başlamak üzere yeni bir kazı başkanı atandığını ve ekiplerin kurulduğunu kaydeden Özcan, bu şekilde Marmaraereğlisi’nin tarihi ve turistik bir merkez olma ideallerine kavuşacağını dile getirdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ