Belediyeden muhtarlıklara bilgisayar ve yazıcı desteği

Edirne Belediyesi, 24 mahalle muhtarlığına masaüstü bilgisayar ve yazıcı desteğinde bulundu. Bilgisayar ve yazıcılar Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan tarafından muhtarlara teslim edildi.

GÜNDEM 9.06.2021 16:20:00 0
Belediyeden muhtarlıklara bilgisayar ve yazıcı desteği

Belediye Meclis Salonu’nda muhtarlarla bir araya gelen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, muhtarların demokrasinin gerçek temsilcileri olduğunu belirterek “Gerçek demokrasi sizin seçiminiz. Doğrudan halkın karşısına çıkıp, azalarınızla beraber doğrudan aday oluyorsunuz ve doğrudan seçiliyorsunuz. Biz bir parti vasıtası ile aday oluyoruz. Önce parti bizi aday gösteriyor, sonra halkın karşısına çıkıyoruz. Ama muhtarlık demokrasinin beşiği, temeli, vatandaşla doğrudan muhatap olan. Vatandaşa dokunan ve vatandaşın sorunlarını doğrudan birinci elden dinleyen ve çözüm arayan kişi” dedi.

 

PLAKET TAKDİM ETTİ

 

Bugün ülkemizde ve dünyada her şeyin bilgisayar üzerinden yönetildiğini kaydeden Gürkan, “Bilgisayar kimimizin masasında, kimimizin cebinde, kimimizin çantasında hayatımızın ayrılmaz bir parçası” dedi. Başkan Gürkan, pandemiden Türkiye’deki bütün vatandaşlar ve esnaf gibi belediyelerin de çok etkilendiğini ifade ederek, “İmkanlarımız kısıtlı. Zaten sıkıntıdaydık. Pandemi ile birlikte daha da sıkıntıdayız ama sizin hizmetlerinizin ne kadar vazgeçilmez olduğunu biliyoruz. Bu nedenle Edirne’de bulunan 24 mahalle muhtarımızın tümünün bilgisayarlarını ve yazıcılarını yenileyelim dedik.  Her birinize masaüstü bilgisayar, yanında yazıcısı ile birlikte veriyoruz” dedi. Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı ve Şükrüpaşa Mahalle Muhtarı İrfan Tasmalı da Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a plaket takdim ederek katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ