Uluslararası yarışmalarda 21 ödül kazandılar

Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri, Caspi Art tarafından düzenlenen yarışmada toplamda 21 ödül kazandı. Uluslararası nitelikte düzenlenen ve alanında dünyaca ünlü isimlerin jüride ye

GÜNDEM 8.06.2021 14:12:00 0
Uluslararası yarışmalarda 21 ödül kazandılar

Çevrim içi video performanslarıyla katılımın sağlandığı yarışmada “Ca Ave Musıca IV. Uluslararası Müzik Yarışması’nda C Kategorisinde Ege Erkut birincilik ödülü, Duru Körpecik ikincilik ödülü, B Kategorisinde İnci Uzun üçüncülük ödülünü kazandı. “Art Planet VII. Uluslararası Sanat Yarışması’nda da Müzik alanı B Kategorisinde Ege Dikbıyık ve D Kategorisinde Görkem Çavuş birincilik ödülü, B ve C Kategorisinde Demir Polat, Ege Dinç, Egemen Kosacı, İrem Ateş, Katre Özkay ve Suat Deniz Kuntel ikincilik ödülü, B Kategorisinde ayrıca Ayşe Mandacı, Göktuğ Örs, Remzi Yiğit Çağlar, Arda Başar Süt, Ayaz Eren Pekel, Enes Kurtbunar, İlkim Aslan, Serden Aytuna, Tuğra Kanat, Uzay Gökduman da üçüncülük ödülünü kazandı.

 

“BU BAŞARILAR ÇOK ÖNEMLİ”

 

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Konservatuvar Müdürü Prof. Ahmet Hamdi Zafer, bu tür organizasyonların öğrenciler açısından büyük bir motivasyon aracı olduğunu dile getirerek, “Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin uluslararası platformlarda gösterdikleri bu başarılar üniversitemiz ve şehrimiz için çok önemli. Tabi ki en önemlisi onların bu başarı ile kazandıkları motivasyon ve kendilerine olan inancın artması” dedi. Öğrencilerin kazandıkları başarılarla üniversiteyi ve Edirne’yi gururlandırdıklarını söyleyen Zafer, öğrencilere, ailelere ve üzerlerinde emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ