Step Aerobik etkinliği devam ediyor

Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen step aerobik etkinliği kaldığı yerden devam ediyor. Antrenör Fatma Menekşeoğlu'nun eğitmenliğinde yeniden başlayan etkinlikler Lüleburgaz Yıldızları Futb

GÜNDEM 8.06.2021 11:48:00 0
Step Aerobik etkinliği devam ediyor

Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün LYFA’da vatandaşlara ücretsiz olarak gerçekleştirdiği “Step-aerobik” etkinlikleri kaldığı yerden devam ediyor.

 

KATILIM ÜCRETSİZ

 

Kademeli normalleşme kapsamında 1 Haziran tarihinde yeniden açılan LYFA’da, step-aerobik etkinliğinin yeniden başladığını belirten Lüleburgaz Belediyesi yetkilileri, “Pazartesi günü itibarıyla Fatma Menekşeoğlu antrenörlüğünde başlayan step-aerobik etkinliğine ise çok büyük ilgi oldu. Hava durumunun elverişsiz olması nedeniyle kapalı salonda yapılan etkinliğe katılan vatandaşlar 1 saat boyunca dolu dolu spor yapma imkanına kavuştu. Etkinlikler her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günü saat 20.00 ile 21.00 arasında LYFA’da gerçekleştiriliyor. Tamamen ücretsiz olan etkinliklere dileyen vatandaş ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabiliyor” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA