El emeği ürünler görücüye çıktı

Süleymanpaşa Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat okulu kursiyerlerinin hazırladığı el emeği göz nuru ürünler Hayat Boyu Öğrenme Haftası'nda Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğ?

GÜNDEM 7.06.2021 16:55:00 0
El emeği ürünler görücüye çıktı

Serginin açılışına Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Tekirdağ Kültür ve Turizm İl Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Çınar, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı İlhan Koçer, Süleymanpaşa Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Hüseyin Şahin, Süleymanpaşa Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Önder Atik, Necati Koç, kursiyerler ve aileleri, kurs öğreticileri, Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuvarı Yönetmeni sanatçı Salih Demirci, keman hocası Emine Özata Demirci, halk oyunları ekibi ve müzisyenler katıldı.

 

KAYMAKAM KAYA KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİ

 

Açılışta konuşan Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, “Halk Eğitimi Merkezi kurslarına katılarak bu güzel eserlerin hazırlanmasında başta kursiyerler olmak üzere emeği geçen başta Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ve kurs hocalarını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Daha sonra, kurdele kesilerek serginin açılışı yapıldı.

 

 

25 FARKLI ALANDA YAPILAN ÜRÜNLER SERGİLENDİ

 

Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından sergi hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “1-7 Haziran tarihleri arasında kutladığımız Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Süleymanpaşa Halk Eğitimi Merkezi sergi açılışı 7 Mayıs Pazartesi saat 11.00’de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde yapılmıştır. Sergide açık olan kurslardan 25 farklı alanda yapılan ürün örnekleri sergilenmiştir. Sergimiz Süleymanpaşa Halk Eğitimi Merkezi web sitesinde sanal sergi olarak da yayınlanacaktır”

 

Haber / Buse SERİN