Albayrak, hafta mesaisine Çorlu'da başladı

Haftanın ilk günü mesaisine Çorlu'da başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çorlu Hizmet Binası'nda toplantılar yapıp, ilçedeki çalÄ?

GÜNDEM 7.06.2021 14:53:00 0
Albayrak, hafta mesaisine Çorlu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün Çorlu’da devam eden yatırımları inceledi ve birtakım ziyaretlerde bulundu.

 

YATIRIMLARI İNCELEDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ’nin devam eden ve planlanan yatırımlarını inceleyen Başkan Albayrak, “Bugün mesaimize Çorlu İlçemizde başladık. Kaliteli hizmet anlayışıyla mavi gözlü kentimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim” ifadelerini kullandı.

 

 

SEMT PAZARINI ZİYARET ETTİ

 

İlçede devam eden yatırımları inceledikten sonra Pazartesi günleri kurulan semt pazarını ziyaret eden Başkan Albayrak, “Pazarcı esnafımıza hayırlı işler, kıymetli vatandaşlarımıza da iyi alışverişler diledik. Ziyaretimiz esnasında vatandaşlarımızın talep ve önerilerini dinledik” dedi. Başkan Kadir Albayrak’a Pazar ziyaretinde; Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş eşlik etti. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ