Helvacıoğlu'ndan genç sporcuya Yaşam Boyu Onur Plaketi

Spor alanında Keşan'ı temsil eden ve Kocaelispor forması giyen Batuhan Er, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Başkan Helvacıoğlu, futbolcu Batuhan Er'e "YaÅ

GÜNDEM 4.06.2021 16:50:00 0
Helvacıoğlu

Ziyarette konuşan Helvacıoğlu, final maçında Sakaryaspor’u 4-0 gibi net bir skorla yenerek 1. lige yükselen Kocaelispor’u ve Batuhan Er’i tebrik ederek, “Batuhan bizim bölgemizin evladı, bir parçası. Babası da bizim mesai arkadaşımız. Kocaelispor’un 1. lige çıkmasında en büyük etkenlerden biri. Ona bugün Yaşam Boyu Onur Ödülü Plaketi takdim ettik.  O da bize Kocaelispor’un formasını hediye etti” dedi.

 

“HERKESE NASİP OLMAZ”

 

“Kocaelispor’un bugünlere gelmesinde Batuhan da en önemli aktörlerden biri ve faydası olduğu aşikar” diyen Başkan Helvacıoğlu, “Onun başarısını takip ettik. Her hafta attığı golleri izledik, alkışladık. Keşan’da da diğer kardeşlerimize örnek olması için bugün onu ödüllendiriyoruz. Manevi ödül bu tabi. Ama bulunmaz bir ödül, eşi değeri olmayan bir ödül. Yaşam Boyu Onur Ödülü herkese nasip olmaz. Keşan Belediyesi olarak hemşehrilerim adına Batuhan Er’i tebrik ediyorum. Allah yolunu açık etsin. Gençlere örnek olsun. Gençlere rol model olması için de iyi bir örnek. Batuhan Er kardeşim, her gence yardımcı olacak kadar kapısı açık” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN