İlçelerde devam eden çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı'da Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından yürütülen çalışmaları inceledi.

GÜNDEM 3.06.2021 18:08:00 0
İlçelerde devam eden çalışmaları inceledi

İlk olarak Çorlu’da TESKİ tarafından geçtiğimiz günlerde başlatılan asbest boruların Duktil Font borular ile yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalarla ilgili teknik personelden bilgi alan Albayrak, Çorlu’daki incelemelerinin ardından Çerkezköy Atatürk Caddesi'nde TESKİ tarafından yapımına başlanan altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

 

HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR TEKİRDAĞ İÇİN

 

İncelemelerini Kapaklı’da sürdüren Başkan Albayrak, Karaağaç Mahallesi Büyük Plevne Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından başlatılan ve gün içerisinde tamamlanması planlanan sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. İncelemelerinin ardından açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Mavi gözlü kentimizin dört bir yanında büyük bir özveri ve titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Çorlu, Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerimizde devam eden çalışmalarımızı yerinde inceleyerek görevli teknik personelden çalışmalarda gelinen durum hakkında bilgiler aldık. Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçe belediyelerimizle de koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Her şey daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için” diyerek çalışmaların hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU