Dereceye giren öğrenciler belli oldu

Tekirdağ'da Mesleki Eğitimde 1000 Okul İyileştirme Projesi '1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor Etkinliği' Resim ve Müzik Alanı Yarışma Sonuçları açıklandı. Müzik dalın

GÜNDEM 29.05.2021 13:24:00 0
Dereceye giren öğrenciler belli oldu

Mesleki Eğitimde 1000 Okul İyileştirme Projesi kapsamında yürütülen "1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor" etkinliği ile ilgili Tekirdağ’da Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi ve projeye dahil edilen 11 okulun işbirliği ile 25 gönüllü danışman öğretmen ve 164 gönüllü öğrencinin katılımıyla mart ve nisan ayı boyunca 2 aylık sanatsal aktarım etkinliği düzenlendi.

 

BİRİNCİLERE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR HEDİYE EDİLECEK

 

Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin akran eğitimi yoluyla proje kapsamındaki okullarda öğrenim gören öğrencilere sanatsal bilgi ve deneyimlerini aktardığı 2 aylık etkinlik sonucunda resim ve müzik alanında yarışmalar düzenlendi. Yarışma sonuçları da önceki gün duyuruldu. Müzik dalında Veliköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Özge Çağır birinci, Hüsniye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Canpolat Işık ikinci ve Şarköy 17 Kasım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Necmi Baran Koçgil üçüncü olurken, resim dalında da Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sıla Sevinç birinci, Ergün Korkmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Emirhan Yaman ikinci ve Hüsniye Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Furkan Savaşal üçüncü oldu. Resim ve müzik alanında il birincisi olan öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye edilecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU