Başkan Albayrak mesaisini Kapaklı'da geçirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bugünkü mesaisini Kapaklı'da geçirdi. Sabahın erken saatlerinde Kapaklı'ya gelen Başkan Albayrak, ilk olarak Kapaklı'daki Büyükşeh

GÜNDEM 28.05.2021 17:41:00 0
Başkan Albayrak mesaisini Kapaklı

Kapaklı’da faaliyet gösteren Enes Acar A.Ş.’nin sahibi Bilal Acar’ı işyerinde ziyaret ederek kendisiyle fikir alışverişinde bulunan Albayrak, sonrasında da Kapaklı Samsunlular Sosyal, Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı Mehmet Aktürk ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Albayrak’a ziyaretlerinde CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ile Cumhuriyet Halk Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti. Kapaklı’da çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkan Albayrak, halk pazarını da ziyaret ederek Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

 

Daha sonra, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ile birlikte Zafer İnşaat sahibi Zafer Çalışkan’ı iş yerinde ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, “Sohbet edip görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Zafer Çalışkan’a misafirperverliği için teşekkür ederim” dedi. Kapaklı’nın esnaflarından Has Acar İnşaat A.Ş sahibi Hasan Acar’ı da iş yerinde ziyaret eden Albayrak, sohbet edip görüş alışverişinde bulundu. Kapaklı’da Cuma günleri kurulan Halk Pazarı’nı da ziyaret eden Albayrak, pazarcı esnafına hayırlı işler, vatandaşlara iyi alışverişler diledi. Ziyareti esnasında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Albayrak’a CHP İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ve partililer eşlik etti.

 

BAŞKAN ÇETİN’İ ZİYARET ETTİ

 

Halk Pazarı ziyaretinin ardından İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin’i iş yerinde ziyaret eden Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin Kapaklı’da devam eden çalışmaları ve yerel gündem hakkında sohbet edip görüş alışverişinde bulundu. Albayrak, daha sonra Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediyesi’nin ve Kapaklı Belediyesi’nin devam eden çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Albayrak’a ziyaretlerinde CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz da eşlik etti.