Vali Bilgin'den Lüleburgaz ziyaretleri

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Lüleburgaz'da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlk olarak bölgenin en büyük ulaştırma projesi olan Halkalı-Kapıkule Demiryolu Hattı Hızlı Tren Projesinin Kırkl

GÜNDEM 28.05.2021 14:48:00 0
Vali Bilgin

Vali Bilgin, şantiye gezisinin ardından programına okul ziyaretleri ile devam etti. Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, Valilik tarafından alınan karar doğrultusunda okul binasında atıl durumda bulunan ve restore edilerek müzeye çevrilecek yapıda incelemelerde bulunan Vali Bilgin, ardından yapı kullanım ömrünü tamamlaması sebebiyle yıkımına karar verilen ve mevcut yerinde en kısa sürede yapımı tamamlanarak yeni ve modern binasıyla eğitim öğretim faaliyetlerine devam edecek Lüleburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.

 

KÜTÜPHANEDE İNCELEME YAPTI

 

Gerçekleşen okul ziyaretlerinin ardından Vali Bilgin, Lüleburgaz İlçe ziyaretleri kapsamında yapı kullanım ömrünü tamamlaması sebebiyle yıkımına karar verilen ve mevcut yerinde en kısa sürede yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine girecek olan Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesini gezerek, incelemelerde bulundu. Lüleburgaz’da son olarak inşaatı devam eden Aile Sağlığı Merkezi’ni inceleyen Vali Bilgin’e inceleme ve ziyaretlerinde Lüleburgaz Kaymakamı Salih YÜCE ve kamu kurum müdürleri de eşlik etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ