Jandarmadan kaçak sigara operasyonu

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kızılpınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından Kızılpınar'da düzenlenen kaçak sigara operasyonunda çok sayÄ

GÜNDEM 27.05.2021 14:15:00 0
Jandarmadan kaçak sigara operasyonu

KIzılpınar Mahallesi’nde tütüncülük faaliyeti gösteren bir işyerinde kaçak sarmaşık kıyılmış tütün ve içi tütün doldurulmuş makaron satışı yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçen Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Kızılpınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, önceki gün saat 15.45 sıralarında işyerine baskın yaptı.

 

ŞÜPHELİ HAKKINDA İŞLEM BAŞLATILDI

 

İşyerinde yapılan incelemede işyerinin TAPDK satış belgesinin olmadan tütün ve sigara sattığı tespit edilirken, yapılan aramada da 29 bin 920 adet içi tütünle doldurulmuş satışa hazır halde bulunan makaron sigara, 36 bin 800 adet bandrollü boş makaron, 20 bin 800 kilogram kaçak sarmalık kıyılmış tütün, 16.5 kilogram bandrollü sarmalık kıyılmış tütün ve 450 gram kaçak nargile tütünü ele geçirildi. Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla şüpheli M.E. (30) hakkında işlem başlatıldı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU