Belediye personelinden kan bağışı kampanyasına destek

Edirne Belediyesi personeli pandemi ile birlikte artan kan ihtiyacına dikkat çekerek, farkındalık oluşturmak amacıyla kan bağışında bulundu. Kızılay Edirne Kan Merkezi, Belediye Nikah Salonu'na mobil bir ünite

GÜNDEM 27.05.2021 13:32:00 0
Belediye personelinden kan bağışı kampanyasına destek

Belediye olarak Kızılay’a her zaman destek olduklarını belirten Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Edirnelilerin kan bağışı konusunda oldukça bilinçli olduğunu ifade etti.

 

“KİMİN NE ZAMAN KANA İHTİYACI OLACAĞI BELLİ OLMAZ”

 

Belediye olarak Kızılay’a kan bağışında bulunmak için bir kampanya düzenlediklerini belirten Tanrıkulu, kan bağışında bulunan tüm personellere teşekkür etti. Edirnelilere de çağrıda bulunan Tanrıkulu, “İhtiyacımız olmadan da kan verelim, bağış yapalım. Çünkü kimin ne zaman ihtiyacı olacağı belli olmaz. Edirne halkından da Kızılayımıza her zaman kan bağışında bulunmasını istiyorum” diye konuştu.

 

 SÜREKLİ BİR İHTİYAÇ

 

Kan ihtiyacının acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Kızılay Edirne Kan Merkezi Doktoru Erhan Aksoy da “Sağlıklıyken kan bağışı yapacağız ki hastalandığımızda, ihtiyaç duyduğumuzda aramak zorunda kalmayalım. Bizler de kan bağışı konusunda sürekli kampanyalar yürütüyoruz” dedi. Aksoy, desteklerinden dolayı Edirne Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ