Çerkezköy'ü gururlandırdı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 21 – 23 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Antalya Kumluca Büyük Pehlivan Yağlı Güreşleri'nde Teşvik 1 Boy kategorisinde şampiyon olan Çerkezköy Belediyesi G

GÜNDEM 26.05.2021 12:33:00 0
Çerkezköy

Ziyarette genç sporcunun antrenörü Fatih Dağdelen ile Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz da hazır bulundu. Ziyarette konuşan antrenör Fatih Dağdelen, Caner Arslan’ın Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil ettiğini ifade ederek, desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti.

 

“ARA VERMEK ZORUNDA KALDIK”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çerkezköy Belediyesi olarak sporun her branşına katkı sağlamaya gayret ediyoruz. Güreş sporuna ilgi duyan çocuklarımız için Yaz Spor Okullarımız bünyesinde açtığımız Güreş kurslarına pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldık” dedi. Akay, en kısa zamanda pandemi sürecinin bitmesini ve çocukları yeniden yaz spor kurslarıyla buluşturmayı temenni etti.

 

“EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ”

 

Caner Arslan’ın, Antalya’da Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil ederek çok önemli bir başarıya imza attığını söyleyen Başkan Akay, Caner Arslan’ın bundan sonraki spor hayatında çok daha büyük başarılara imza atacağına inandığını belirterek kendisine başarılar diledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU