Komisyon üyeliğinden istifa etti

Geçtiğimiz aylarda 'Danıştay'ın Andımız kararıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklama' ile gündeme gelen AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras, tarife komisyonu ?

GÜNDEM 21.05.2021 15:48:00 0
Komisyon üyeliğinden istifa etti

Mart ayında Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu’nun Andımız kararına ilişkin yaptığı açıklamayla tepki çeken, bu açıklaması nedeniyle AK Parti’nin cumhur ittifakı ortağı olan MHP’liler tarafından da eleştirilen Ali Aras, istifasını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu.

 

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

 

Cumhur İttifakı olarak girilen 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde vatandaşın teveccühü neticesinde Kapaklı’da AK Parti’nin kazandığını anımsatan Aras, “Meclis Üyesi olarak girdiğim bu yarışta göreve geldiğimden bu yana Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun davranırken, Kapaklı’mızın önünü açan her projeye destek vererek çalışmalarımı sürdürme gayretinde oldum. Geçtiğimiz aylarda ülke gündemimizi meşgul eden “Andımız” tartışmaları ile ilgili şahsi sosyal medya hesabımda paylaştığım ifadeler rahatsızlık yaratmış ve tarafıma haksız çeşitli eleştiriler yöneltilmiştir. 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin uyum içerisinde sürdürdüğü Cumhur İttifakı ruhuna uymayan ve şahsımı da yıpratan bu eleştiriler karşısında derin üzüntü duyduğumu ifade etmek isterim” dedi.

 

“AŞKLA, ÇALIŞMA KARARLILIĞIM DEVAM EDECEK”

 

“Partimin ve şahsımın yıpranmaması adına Kapaklı Belediyesi Tarife Komisyonu üyeliği görevimden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunarım” diyen Ali Aras, “Hiç şüphe yok ki, genelde güçlü ve büyük Türkiye ideali doğrultusunda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde 2023 ve 2071 hedefleri, yerelde de Kapaklı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çetin’in “Değişen ve gelişen bir Kapaklı” hedefleri için aşkla, çalışma kararlılığım devam edecektir” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU