Başkan Çetin, başarılı gençleri evlerinde ziyaret etti​​​​​​​

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102'nci yıl dönümü dolayısıyla ilçedeki her liseden 2'şer öğrenci olmak üzere seçilen başarılı genç sporcula

GÜNDEM 21.05.2021 11:54:00 0
Başkan Çetin, başarılı gençleri evlerinde ziyaret etti​​​​​​​

Belediye Başkanı Mustafa Çetin, evlerinde ziyaret ettiği gençlere hediye takdim ederek, başarılarının devamını diledi.

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

 

Başkan Çetin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla Kapaklı’daki her liseden 2’şer öğrenci olmak üzere seçilen başarılı genç sporcuları evlerinde ziyaret etti. Tekvandoda Buse Sertel, atletizmde Fatma Berivan Baran, kick boksta Furkan Arda, Esin Akgündüz, Işıl Yılmaz, Maria Soğuksu, voleybolda Gamze Nur Güçsan, Büşra Nur Yavuz, Aylin Çölleroğlu, futbolda Emir Asım Tüfekçi, Yusuf Merdan, Emre Yurtuklu, güreşte Cevatcan Varol, masa tenisinde Emirhan Çayıroğlu’nu ziyaret eden Başkan Çetin, gençlere hediyelerini takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

“DİĞER GENÇLERİMİZE DE İLHAM OLACAKLAR”

 

Çetin, “İlçemizdeki tüm liselerimizden ikişer öğrenci olmak üzere seçilen, farklı branşlardaki başarılı gençlerimizi ziyaret ederek, bayramlarını kutladık. Başarılarıyla rol model olan gençlerimiz, diğer gençlerimize de ilham olacaktır. Gençlerimizin sporla daha erken yaşlarda buluşması, sporla iç içe bir yaşam sürmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem sporcu kardeşlerime hem de onların var olmasında emek sarf eden aileleri ve antrenörlerine çok teşekkür ediyorum. Tüm gençlerimizin bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber / Menşure KARDEŞ