Çerkezköy'de 19 Mayıs coşkusu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlatmak üzere Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkışının 102'nci yılında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram

GÜNDEM 20.05.2021 17:32:00 0
Çerkezköy

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlatılan 19 Mayıs TIR’ı, ilçeyi dolaşarak vatandaşların coşkusuna ortak oldu.

 

 

VATANDAŞLARIN BAYRAMINI KUTLADI

 

Gecenin geç saatlerine kadar TIR ile birlikte Çerkezköy’ü gezen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da ay yıldızlı bayraklarla pencerelere, balkonlara ve evlerinin önüne inen vatandaşları selamlayarak onların bayramını kutladı. Çerkezköylüler de TIR’da çalınan marşlar eşliğinde bayramın coşkusunu dolasıya yaşadı.

 

 

“MEYDANLARDA KUTLAYACAĞIZ”

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bugün 19 Mayıs. Milli mücadelenin 102. yılı. Bu coşkuya, bu heyecana bu salgın döneminde balkonlarından, pencerelerinden coşkuyla takip eden tüm hemşerilerimi sevgi ile kucaklıyorum. İnşallah kısa sürede sağlıklı günlerde buluşacağız. Bayram coşkusunu, heyecanını yine meydanlarda hep birlikte kutlayacağız” dedi.

 

Haber / Buse SERİN