Çetin, 19 Mayıs TIR'ı ile Kapaklı'yı gezdi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kapaklı'da da tören ve etkinlikler ile kutlandı. Kapaklı Belediyesi'nin organizesinde hazırlanan 19 Mayıs TIR'ı ile Kapaklı'yı do

GÜNDEM 20.05.2021 17:25:00 0
Çetin, 19 Mayıs TIR

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, 19 Mayıs için hazırlanan TIR’ın üzerinden vatandaşları selamlayarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

 

 

İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

 

Kutlama programı önceki gün saat 16.30’da 19 Mayıs TIR’ının Kapaklı’yı gezmesiyle başladı. Coşkulu marşların çalındığı 19 Mayıs TIR’ı birinci güzergah kapsamında Belediye Meydanından hareket ederek Uğur Mumcu Caddesi üzerinden Karaağaç, Fatih, Bahçeağıl, Karlı, Uzunhacı, Yanıkağıl Mahallelerini gezerek tekrar belediye meydanına geldi. Saat 19.19’da belediye meydanında İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından 19 Mayıs TIR’ı 2. güzergah için hareket etti. Pınar Bulvarı üzerinden Atatürk, Cumhuriyet, Bahçelievler, İnönü ve İsmetpaşa Mahallelerinin ana cadde ve sokakları gezilerek yeniden belediye meydanına ulaşıldı.

 

 

AY YILDIZLI BAYRAKLARLA EŞLİK ETTİLER

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin 19 Mayıs TIR’ı üzerinden tüm Kapaklı halkını selamlayarak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Bayramı’nı kutladı. Başkan Mustafa Çetin, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıl dönümünü ilçemizde büyük bir coşku ile kutladık. Etkinlik tırımız ve konvoyumuz ile yaptığımız kutlamada vatandaşlarımız bizlere evlerinin balkonlarından ve camlarından ay yıldızlı bayraklarımızla eşlik ettiler. Tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. İnşallah bu pandemi dönemi bitince yeniden meydanlarda hep beraber coşku ile bayramlarımızı kutlayacağız” ifadelerini kullandı..

 

Haber / Buse SERİN