102. yılında 19 Mayıs coşkusu

Atatürk'ün beraberindeki 18 kişiyle 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışı ve Milli Mücadele'nin meşalesini yakışının 102'nci yılı tüm yurtta olduğu gibi Kapaklıâ€

GÜNDEM 19.05.2021 15:34:00 0
102. yılında 19 Mayıs coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102. yıldönümü dolayısıyla Kapaklı Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

 

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULDU

 

Dün saat 11:00’da Kapaklı Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törene Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Kara, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Fevzi Bayram, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tören sona erdi.

 

 

CHP DE ÇELENK SUNDU

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla resmi törenin ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşku ve heyecanla kutladıklarını belirten CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, “Bugün güneş bir başka doğdu. Atatürk’ün dediği gibi ‘Biz her şeyi gençliğe bırakacağız. Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir. Ne mutlu Türküm diyene’ diye haykıran başta gençlerimiz olmak üzere herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ