Vali Yıldırım'dan bayram ziyaretleri

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Ramazan Bayramı'nın son gününde birtakım ziyaretlerde bulundu. Uygulama noktalarına giden Vali Yıldırım, görevli personelin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, kolayl?

GÜNDEM 16.05.2021 17:02:00 0
Vali Yıldırım

Eşi Güllühan Yıldırım ile birlikte Ramazan Bayramı’nın son gününde ziyaretlerde bulunan Vali Aziz Yıldırım, ilk olarak Marmaraereğli’nde Sahil Güvenlik Komutanlığı’nı ziyaret ederek, burada görevli personelle bayramlaştı.

 

BAYRAMLARINI KUTLADI

 

Sahil Güvenlik Komutanı SG Yüzbaşı Burak Akanpınar tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında burada görevli personeli selamlayarak bayramlarını kutladı ve görevlerinde başarılar diledi. Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’a, Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıtkı Zehin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve eşi, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç ve eşi eşlik etti.

 

 

UYGULAMA NOKTALARINI ZİYARET ETTİ

 

Daha sonra Marmaraereğlisi Yol Kontrol Noktası, TOKİ Uygulama Noktası, Naip Yol Ayrımı Kontrol Noktası’nı ziyaret eden Vali Yıldırım, buradaki personeller ile bayramlaştıktan sonra Malkara Uygulama Noktası ve Kumbağ Jandarma Karakolu’nu ziyaret etti.  Polislerin ve jandarmaların bayramını kutlayan Vali Yıldırım, görevlerinde başarılar diledi. Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’a, ziyaretleri sırasında İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve eşi, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç ve eşi eşlik etti.

 

KIBRIS GAZİSİ AÇIKGÖZ’Ü ZİYARET ETTİLER

 

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, son olarak Kıbrıs Gazisi Ali Rıza Açıkgöz’ü ziyaret etti. Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Gazi Açıkgöz ve eşi Şükriye Açıkgöz’ün bayramını kutladı ve bir süre sohbet etti. Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım’a, ziyaretleri sırasında İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve eşi, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Kılıç ve eşi eşlik etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ