Karısı ve oğlunun ifadeleri ortaya çıktı

Süleymanpaşa'da aile hekimi, 2 çocuk babası Mustafa Ersoy (55) ile kızı Ceren Ersoy (11), geçen cumartesi günü evlerinde ölü bulunmuştu. Ersoy'un oğlu ve eşinin ifadeleri ortaya çıktı. Ersoyâ€??

GÜNDEM 11.05.2021 13:26:00 0
Karısı ve oğlunun ifadeleri ortaya çıktı

Süleymanpaşa’ya bağlı Hürriyet Mahallesi Çağrı Sokak'taki binanın dubleks katında, Cumartesi sabahı hemşire G.E., yaklaşık 2 ay önce ayağı kırılan aile hekimi eşi Mustafa Ersoy ile kızı Ceren'e kahvaltı götürmek için alt kata indi. Kapının kitli olduğunu fark eden G.E., evdeki yedek anahtarla kapıyı açınca kızı Ceren'i yatak odasında yerde yatarken, eşi Mustafa Ersoy'u da iple asılı buldu. 

 

KÜÇÜKÇEKMECE’DE TOPRAĞA VERİLDİLER

 

Eşi ve kızının hareket etmediğini fark eden G.E.'nin ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Mustafa Ersoy ile kızı Ceren'in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Baba ve kızının cansız bedenleri yapılan incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsinin ardından baba ile kızı İstanbul Küçükçekmece'de toprağa verildi. Ceren Ersoy'un yapılan ön otopsisinde darbeye bağlı boyun kırılmasından öldüğü tespit edildi.

 

“HİÇBİR SORUNUMUZ YOKTU”

 

Bacağının kırılması nedeniyle dubleks dairenin alt katında kalan Mustafa Ersoy'un olay öncesinde akşam saatlerinde üniversiteye hazırlanan ve ders çalışan oğlu A.E.'nin odasına gidip, "Oğlum bugün kandil Allah'a dua et. Duaların kabul olur" dediği belirtildi. Babanın daha sonra kendi odasına çekildiği kaydedildi. İfadelerine başvurulan anne G.E. ile oğlu A.E., aile içinde hiçbir sıkıntılarının bulunmadığını belirterek, olaya anlam veremediklerini söyledikleri öğrenildi. A.E, "Biz çok düzgün bir aileyiz. Ne annemin babamla ne de babamın annemle herhangi bir sorunu yoktu. Babam kardeşimi de çok severdi. O gece herkes odasına çekilip uyudu" dediği öğrenildi. Anne G.E. ise eşinin çok naif biri olduğunu ve hiçbir sorunları bulunmadığını söylediği belirtildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ