Asfaltlar robot yardımıyla onarılacak

Çerkezköy Belediyesi, araç filosuna asfalt tamir robotu kattı. Çerkezköy genelinde deforme olmuş yolların asfalt tamir robotu yardımıyla daha hızlı ve profesyonel bir şekilde onarılacağını kaydeden Bele

GÜNDEM 10.05.2021 14:45:00 0
Asfaltlar robot yardımıyla onarılacak

Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy’e daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla araç filosunu genişletmeye devam ettiklerini kaydetti.

 

“DAHA PROFESYONEL ONARIM YAPILACAK”

 

Yolların zaman zaman altyapı çalışmalarından ve olumsuz hava koşullarından dolayı bozulabildiğini kaydeden Akay, “Biz de bu yollarda onarım yapmak zorunda kalıyoruz. Hem ekonomik anlamda katkı sağlaması hem de daha profesyonel bir şekilde yol onarımı yapabilmek için araç filomuzu Asfalt Tamir Robotu ile güçlendirdik” ifadelerini kullandı.

 

12 TON ASFALT KAPASİTELİ

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, asfalt tamir robotunun su, kanalizasyon, doğal gaz gibi alt yapı çalışmaları sırasında kazılan yollar ile küçük çaplı asfalt gerektiren yerlerde kullanıldığını da sözlerine ekleyerek, “Artık daha kaliteli asfalt onarım çalışmaları gerçekleştirilecek. Araç üzerinde bulunan kapalı sistem sayesinde kötü hava şartlarında dahi sıcak asfalt onarımı yapılabilecek. Yaklaşık 12 ton sıcak asfalt kapasitesi olan aracımızla en kısa zamanda onarım çalışmalarımıza başlayacağız. Yolların, kaldırımların ve altyapının daha kaliteli ve daha modern bir hale gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

 

Haber / Buse SERİN