Salgınla mücadele devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi; salgınla mücadele kapsamında ilçe genelinde kurum binaları, sağlık tesisleri, duraklar, yeşil alanlar gibi insan yoğunluğu bulunan alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarını sürdÃ?

GÜNDEM 7.05.2021 13:51:00 0
Salgınla mücadele devam ediyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirilerek, ekiplere iletildiğini ifade ederek, vatandaşların Süleymanpaşa Belediyesi Ak Çözüm Merkezi üzerinden ya da 0 282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi’nden taleplerini iletebileceğini hatırlattı.

 

DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRDI

 

Vatandaşları, koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere uymaları konusunda duyarlı olmaya davet eden Başkan Yüksel, “Süleymanpaşa Belediyesi olarak koronavirüs illeti ile mücadelemize gece gündüz demeden devam ediyoruz. Hemşerilerimiz tarafından yoğun olarak kullanılan alanların korona virüsten arındırılması için ekiplerimizce dezenfeksiyon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren mesai arkadaşlarımızı her birine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

BÜYÜK SORUMLULUK DÜŞÜYOR

 

Maske, mesafe, temizlik kurallarını hatırlayan Yüksel, “Bizler virüsle mücadelede elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Bu noktada vatandaşlarımıza da büyük sorumluluk düşüyor. Hemşerilerimizi duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu virüs illetinden hep birlikte mücadele ederek, eski güzel günlerimize kavuşacağız” dedi.

 

Haber / Erdal AYDIN