850 ton sıcak asfalt serildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Çerkezköy Cengiz Topel Bulvarı Kuş Bahçe Mevkii'nde başlatılan BSK sıcak asfalt yol yapımı çalış

GÜNDEM 30.04.2021 14:01:00 0
850 ton sıcak asfalt serildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

 

YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

 

Yapılan çalışmalar kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Çerkezköy Cengiz Topel Bulvarı Kuş Bahçe Mevkiinde başlatılan BSK sıcak asfalt yol yapımı tamamlandı. 500 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğindeki yolda toplamda 3 bin 500 metrekare alanda 850 ton sıcak asfalt serildi.

 

TÜM İLÇELERDE DEVAM EDECEK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yol çalışmalarının il genelinde belirli bir program dahilinde devam ettiğini ifade ederek, “Çerkezköy İlçesi Kuşbahçesi Mevkiinde ekiplerimiz sıcak asfalt çalışmalarını tamamladılar. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde yol çalışmalarımızı bundan sonra da aralıksız bir şekilde sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU