Yüksel, çiftçilerin ürün kaybı yaşamaması için devreye girdi ​​​​​​​

Süleymanpaşa'da seracılıktan geçimini sağlayan çiftçilerin taze ürünlerinin tam kapanma sürecinde ellerinde kalmaması için devreye giren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleym

GÜNDEM 30.04.2021 13:49:00 0
Yüksel, çiftçilerin ürün kaybı yaşamaması için devreye girdi ​​​​​​​

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda; Süleymanpaşa’da seralarında marul, taze soğan, maydanoz gibi yaş sebze ve fide üretimi yapan çiftçilerin ürünleri, öncelikli olarak Süleymanpaşa Belediyesi Aşevi bünyesinde değerlendirilecek.

 

MARKETLERE PAZARLANMASI SAĞLANACAK

 

Ürünler, aşevi dışında ceza infaz kurumları ve Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hastanelere de ulaştırılacak. Ayrıca belirtilen tarihler arasında faaliyetlerine devam edecek olan marketlere pazarlanması sağlanacak.

 

“ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DETAYLARI PAYLAŞACAĞIZ”

 

Süleymanpaşa Ziraat Odası Başkanvekili Şerif Baykut, konuyla yakından ilgilenerek üreticilerin muhtemel mağduriyetlerinin önüne geçen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’e teşekkür etti. Konuyla ilgili konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de, “Süleymanpaşa’mızda geçimini seracılıktan sağlayan çiftçilerimizin ürettiği ürünlerin, tam kapanma sürecinde zayi olmaması için Süleymanpaşa Belediye Aşevimizde, Tekirdağ Sağlık İl Müdürlüğü’ne bağlı Şehir Hastanemizde ve Tekirdağ Adliyemize bağlı Ceza İnfaz Kurumlarında kullanılmak üzere, değerlendirilmesi ile ilgili üreticilerimizle bir araya geldik. Önümüzdeki günlerde detayları paylaşacağız. Sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantının hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN