"Birlikte her türlü çalışmayı yapmaya hazırız"

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay'ı ağırladı. Başkan Talay Pınarhisar genelinde yaptıkları çalışmalar

GÜNDEM 29.04.2021 14:16:00 0

Ziyaretinden dolayı Başkan Talay’a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar dileyen KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ilık; “Oda olarak Kırklareli ekonomisinin canlandırılarak, istihdamın arttırılması için yapılacak olan her türlü çalışmayı birlikte yapmaya hazırız” dedi.

 

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

 

Belediye Başkanı Talay da, Pınarhisar için yatırımların ve çalışmaların devam edeceğini ifade ederek “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık Bey’i ziyaret ederek, Pınarhisarımız ile ilgili yapacağımız projelerimiz ve devam eden yatırımlarımızla ilgili bilgiler verdim. Kendisi de ilimiz için yapılacak her türlü çalışmayı birlikte yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Göreve geldiğimiz ilk günden bu zamana her zaman halkımıza en iyi şartlarda hizmet sunmak için var gücümüzle çalıştık ve önümüzdeki süreçte de çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımıza gösterdiği yakın ilgi ve nazik konukseverliği için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Buse SERİN