Malkara'da doğal gaz çalışmaları başlıyor

Malkara'da doğal gaz kazı çalışmalarının yapılabilmesi için Malkara Belediyesi tarafından yüklenici firmaya kazı ruhsatı teslim edildi. Kazı çalışmaları önümüzdeki günlerde başlan

GÜNDEM 27.04.2021 14:36:00 0
Malkara

İlk etapta doğal gaz kazı çalışmalarına Camiatik Mahallesi 5 Evler Sokak, Filiz Sokak, Gülbahçe Sokak, Hasan Gürkan Caddesi, Hasan Tütüncü Sokak, Hüsnü Pullukçu Caddesi, Kırlangıç Sokak ve Sümbül Sokak'ta başlanılacak.

 

“BEKLENEN GÜN GELDİ”

 

Malkara Belediyesi yetkilileri, “2015 yılında Malkara Belediye Meclisinin oy birliği ile aldığı karar sonucunda ilçemizde doğal gaz proje çalışmalarına başlanılarak doğal gaz ateşi yakılıp, kısa bir süre önce GAZDAŞ Yetkilileri ile Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'un yapmış olduğu görüşmeyle Nisan ayının sonlarına doğru ilçemizde alt yapı kazı çalışmalarına aktif olarak başlanılacağının müjdesi verilmesinin ardından vatandaşlarımız tarafından beklenen gün geldi” denildi.

 

“HEMŞEHRİLERİMİZİN HOŞGÖRÜSÜNE SIĞINIYORUZ”

 

Doğal gaz kazı çalışmalarına hızlı bir şekilde devam edileceğini ve en kısa sürede ilçedeki tüm mahallelerde çalışmaların tamamlanacağını kaydeden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da, “Malkara'mız doğal gaza kavuşabilmesi için 2015 yılında Malkara Belediye Meclisinin oy birliği ile aldığı karardan itibaren süreci yakından takip edip mücadelemizi gerçekleştirdik. Yüklenici firma tarafından önümüzdeki günlerde Malkara'mızda doğal gaz kazı çalışmalarına başlanacak. Gelişen ve değişen Malkara'yı inşa etmenin mutluluğunu yaşayan bizlere bu süreçte destek veren herkese teşekkür ederim. Kazı çalışmalarının yapılacağı yerlerde de verilecek rahatsızlıktan dolayı hemşehrilerimizin hoşgörüsüne sığınıyoruz. Temiz bir nefes için doğal gaz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN