Vali Bilgin'den Kaynarca ziyaretleri

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, eşi İlknur Bilgin ile birlikte Kaynarca Beldesi'nde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 27.04.2021 10:48:00 0
Vali Bilgin

Kaynarca Beldesindeki incelemelerine yatırımcılar tarafından yapımına başlanan ve Kırklareli’nin turizmine farklı bir konsept ile hizmet verecek olan Bungalov otel inşaatını gezerek ve incelemelerde bulunarak başlayan Vali Bilgin, otel inşaatının gezilmesinin ardından, yapımı devam eden Kaynarca Yaşlı Bakım Merkezi inşaatını gezerek, incelemelerde bulundu.

 

RAMAZAN ZİYARETLERİ

 

Vali Bilgin, Kaynarca Beldesinde devam eden proje incelemelerinin ardından ramazan ziyaretleri kapsamında şehit ailesi ve hane ziyaretlerinde bulundu. Ramazan ziyaretleri kapsamında ilk olarak şehit Aydın Seyran'ın annesi Bedriye Seyran'ı Kaynarca beldesindeki evinde ziyaret eden Bilgin, sonrasında da ramazan ayı ziyaretleri kapsamında Kaynarca Beldesi’nde yaşayan Bilginsoy ve Kiracı ailelerini ziyaret etti. Aileler ile sohbet eden Bilgin, öğrenimlerine devam eden çocuklarına hediyeler verdi. Ziyaretlerin ardından Vali Bilgin ve eşi İlknur Bilgin Kaynarca’dan ayrıldı. Ziyaretlerde Vali Bilgin’e Pınarhisar Kaymakamı Mehmet Kılıç, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ve kamu kurum müdürleri eşlik etti.

 

Haber / Ruşa ELMA