Başkan Ata, veteriner hekimleri unutmadı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Dünya Veteriner Hekimler Günü dolayısıyla veteriner hekimleri ziyaret ederek günlerini kutladı.

GÜNDEM 26.04.2021 16:29:00 0
Başkan Ata, veteriner hekimleri unutmadı

Veteriner Hekim olan AK Parti Marmaraereğlisi ilçe Başkanı Muhammet Gökmen’i kliniğinde ziyaret eden Hikmet Ata, veteriner hekimlerin yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileriyle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Marmaraereğlisi Belediyesi’nin hayvan dostu bir belediyecilik anlayışı ile hizmet verdiğini ifade eden Ata, ilçedeki veteriner hekimlerin sorunlarına karşı duyarlı olduklarını belirtti.

 

 

“VETERİNER HEKİMLER DE SAĞLIK ÇALIŞANI”

 

Marmaraereğlisi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri de İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Marmaraereğlisi’nde serbest faaliyet gösteren veteriner kliniklerinde görevli hekimleri ziyaret etti. Ziyaretlerle ilgili belediyeden yapılan açıklamada, veteriner hekimlerin de ‘sağlık çalışanı’ olduğu belirtilerek, “Muayene edip teşhis koyabilen, tedavi yapıp reçete yazabilen, tüm sağlık çalışanları gibi görevlerini yerine getiren, can dostlarımızın su, mama ve barınma ihtiyaçlarını karşılayan, tedavilerinin ardından yuvalarına kavuşmalarını sağlayan, tüm veteriner hekimlerimizin Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlu olsun” denildi.

 

Haber / Ruşa ELMA