23 Nisan coşkusu balkonlara taştı

Çerkezköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 23 Nisan TIR'ı hazırladı. TIR ile Çerkezköy'ü turlayan Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköylü çocukların bayramı

GÜNDEM 25.04.2021 13:26:00 0
23 Nisan coşkusu balkonlara taştı

Çerkezköy Belediyesi, bu yıl yine koronavirüs salgını dolayısıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evlerinde geçiren çocukları unutmadı. 

 

 

VATANDAŞLARDA COŞKUYA ORTAK OLDU 

 

Belediyenin hazırladığı 23 Nisan özel TIR'ı ile Çerkezköy'ü dolaşan Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Kırmızı beyaz balonlarla ve bayraklarla süslenen ve marşlar eşliğinde Çerkezköy'ü turlayan TIR'dan çocukların bayram coşkusuna ortak olan Başkan Akay, "Yeniden meydanlarda buluşacağız. Bayramlarımızı yine coşkuyla kutlayacağız" dedi. 

 

 

“KALPLERİMİZ BİRLİKTE ATIYOR”

 

Pandeminin ulusal egemenliğimizi ve bayramlarımızı kutlamamıza engel olmadığını kaydeden Akay, “Kalplerimiz birlikte atıyor, geleceğe umutla bakıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm kahramanlarımızı saygıyla, rahmetle ve minnetle anıyorum. Salgın nedeniyle dünya, sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Bu zorlu süreç, bizim bir ve beraber olmamıza engel olamaz. Bu yıl da gezici bayram TIR’ımız ile sokak sokak gezerek bayram sevincini yaşadık. Çocuklarımızın içindeki bu coşku ve heyecan var oldukça, Ata’mızın ilkeleri ışığında daha güçlü bir Türkiye için adım adım ilerleyeceğiz. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacak ve nice 23 Nisan'ları milletçe, coşkuyla, sağlık ve mutluluk içinde kutlamaya devam edeceğiz” dedi. Akay'ı evlerinin önünden, pencere ve balkonlarından selamlayan Çerkezköylü vatandaşlarda, camlarına astıkları bayraklarla bayram coşkusunu dolasıya yaşadı. 

 

 

 

 

Haber/ Buse SERİN