Başkan Albayrak, ilçelerdeki çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçelerde devam eden çalışmaları inceledi. Bu yıl bitmesi planlanan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Albayrak, "Sevdamız Te

GÜNDEM 19.04.2021 15:11:00 0
Başkan Albayrak, ilçelerdeki çalışmaları inceledi

Pazartesi mesaisine Hayrabolu’da başlayan Albayrak, ilçedeki çalışmaları inceleyip, ziyaretlerini tamamladıktan sonra Saray’a gitti.

 

KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATINI İNCELEDİ

 

Saray’da ilk olarak Çukuryurt Mahallesi’ni ziyaret eden Albayrak, daha sonra Saray Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Büyükyoncalı Mahallesi’nde Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın devam eden beton asfalt çalışmalarını inceleyerek, ekiplere kolaylıklar dileyen Albayrak, daha sonra Saray’dan ayrıldı.

 

 

ERBAY CADDESİ’NDE İNCELEME YAPTI

 

İncelemelerine Kapaklı’da devam eden Albayrak, Erbay Caddesi’nde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından TREDAŞ’ın elektrik hatlarını yer altına alma çalışmalarını bitirdiğinde (SSB) Beton Asfalt Serim çalışmalarının hemen başlayacağını kaydetti. Kapaklı’daki incelemelerinin ardından Çerkezköy’e geçen Başkan Kadir Albayrak, Kuş Bahçesi Konakları yolunda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği sıcak asfalt ve silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmalarını inceledi.

 

 

FİRMA YETKİLİLERİNDEN BİLGİ ALDI

 

Ziyaret ve incelemelerini Çorlu’da sürdüren Albayrak, Çorlu Şehirler Arası Otobüs Terminali inşaatını ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkili firma görevlilerinden bilgiler aldı. Çorlu’daki incelemelerini tamamladıktan Süleymanpaşa’ya dönen Kadir Albayrak; Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Süleymanpaşa Şehirler Arası Otobüs Terminalini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

 

“SEVDAMIZ TEKİRDAĞ”

 

Son olarak Süleymanpaşa Sahil 3. Etap bölümündeki Skate Park ve Oyun Alanı’nı ziyaret eden Albayrak, “Çalışmalarını sürdürdüğümüz ve tamamladığımız tüm çalışmaların şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sevdamız Tekirdağ diyerek çıktığımız bu yolda, kaliteli hizmet anlayışı ile kentimiz için çalışıyor, vatandaşlarımız için hizmet ediyoruz. Tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN