TÜB 18. Alt Kurul ve Alt Çalışma Grupları Toplantısı yapıldı

Trakya Üniversiteler Birliği'nin (TÜB) 18. Alt Kurul ve Alt Çalışma Grupları Toplantısı, dönem başkanlığını yürüten Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde yapıldı.

GÜNDEM 19.04.2021 14:45:00 0
TÜB 18. Alt Kurul ve Alt Çalışma Grupları Toplantısı yapıldı

Kırklareli Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve TÜB Alt Kurul Dönem Başkanı Prof. Dr. Ünal Çağlar başkanlığında, Microsoft Teams üzerinden çevrim içi gerçekleştirilen toplantıya; Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin Yanık, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, TÜB Genel Sekreteri ve Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Atalay ile TÜB Alt Çalışma Gruplarında görevli akademisyenler ve idari personeller katıldı.

 

ATILACAK ADIMLAR OLUŞTURULDU

 

TÜB’ün 18. Alt Kurul toplantısında, daha önce üst kurul toplantısında alınan kararlar ile bu kararların icrasına ilişkin konular görüşüldü. Üniversite Sanayi İş Birliği, Akademik Dergi Çalışmaları, Meslek Yüksekokulları Koordinasyonu, Proje, TÜB Tanıtımı ve Kataloğu, Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük, İdari ve Mali İşler, Balkan Çalışmaları, Sosyal, Kültürel ve Spor ve Arkeoloji AÇG gibi 10 ayrı alt çalışma grubunun katıldığı toplantının gündemini, öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak akademik, bilimsel, sosyal ve kültürel etkinlikler konusu ile birliğin çalışmaları ve stratejik plan doğrultusunda atacağı adımlar oluşturdu.

 

Haber / Ruşa ELMA