İstanbul sınırında denetimler sıklaştırıldı

81 İl ile birlikte hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan Tekirdağ'da, polis ve jandarma ekipleri İstanbul sınırında denetimlerini sıklaştırdı. Denetimlerde; araç sürücüleri ve iÃ?

GÜNDEM 18.04.2021 14:12:00 0
İstanbul sınırında denetimler sıklaştırıldı

İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında koronavirüs salgınının yayılım hızını azaltmak amacıyla hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında polis ve jandarma ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

 

ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU

 

Kısıtlamanın başlamasıyla birlikte Tekirdağ’da polis ve jandarma ekiplerinin İstanbul sınırında yaptığı denetimlerde araç kuyrukları oluştu. Tüm dünyayı olumsuz etkilemeye devam eden koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 81 ilde hafta sonu 58 saat boyunca sürecek sokağa çıkma kısıtlaması Cuma günü saat 19.00’da başladı. Vaka oranlarında artış yaşanan ve çok yüksek riskli iller kategorisinde kırmızı renk ile gösterilen Tekirdağ’da kısıtlamanın başlamasıyla birlikte denetimler sıklaştırıldı.

 

UYGULAMA NOKTASI OLUŞTURULDU

 

Marmaraereğlisi’nin İstanbul’a sınır Sultanköy Mahallesi’nde polis ve jandarma ekipleri tarafından uygulama noktası oluşturuldu. İstanbul yönünden gelen araçlar tek tek kontrol edildi. Araç sürücüleri ve içinde bulunanların seyahat belgeleri kontrol edildi. Belgesi olanların geçişine izin verilirken, olmayanlar ise geri çevrildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ