'Okuyan Kapaklı' kampanyasına katılanlara kitap seti hediye ediliyor

Kapaklı'da Kütüphaneler Haftası dolayısıyla belediye tarafından billboardlarda düzenlenen "Okuyan Kapaklı" kampanyasına katılan ve ipucu verilen kitapların adını ve yazarını doğru bilen

GÜNDEM 15.04.2021 10:55:00 0

29 Mart-4 Nisan Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen kampanyada Kapaklı'daki billboardlara bazı kitaplardan ipucu cümleler yazıldı, vatandaşlardan QR kod okutarak, kitapların adı ve yazarının bilinmesi istenirken, kampanya kapsamında kitap adı ve yazarını doğru bilen vatandaşlara hediye kitapları ulaştırılıyor.

 

 

FARKINDALIK ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK

 

Kampanyaya katılan ve doğru yanıt veren vatandaşları evlerinde ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Türk ve dünya edebiyatından oluşan 8 farklı kitabın yer aldığı hediye setini hediye etti. Kapaklı’da okuma alışkanlığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla yapılan kampanyaya katılan 100 vatandaşa, Türk ve dünya edebiyatından oluşan 8 farklı kitabın yer aldığı hediye setini ulaştırdıklarını kaydeden Çetin, “Kampanyanın düzenlenmesinde emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve kampanyaya katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Çetin, okuyan bir Kapaklı için bu tür farkındalık etkinliklerine devam edeceklerini söyledi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU